Сватбата е паметен ден в нашия живот. Спомените от него са изключително важни. За това когато снимам сватба се отнасям сериозно към работата си, старая се не просто да регистрирам събитието, но и да усетя и наситя снимките си с емоцията от деня.

За това преди да ме наемете като ваш фотограф ще се срещнем, ще обсъдим детайлите, как ще протече целият сватбен ден. Моята роля е да бъда винаги около Вас без да се натрапвам и ако трябва да помагам, когато мога.

Предлагам, при желание от ваша страна и изработване на сватбен сайт. В него може да се покаже вашата история и спомени от връзката ви. Може да направим годежна фотосесия и да създадем уникални снимки, които да се използуват и при изработването на покани за сватбата. Това е и една чудесна възможност да се създаде добра връзка между младоженците и фотографа преди главното събитие. Сайтът ще даде възможност да се направи и подробна галерия със снимки от самата сватба, ще разкаже за нея и ще улесни споделянето с Вашите приятели и роднини.

Разгледайте моята страница със сватбени снимки и ако Ви допада моят стил на работа, ще се радвам да се свържете с мен. Нека заедно да се забавляваме и сътворим нещо наистина красиво.

 

Добре дошли в моята страница за фотография. Ще се радвам да я разгледате и да ви е забавно със снимките ми и ако Ви е нужен фотограф, да се свържете с мен.