Здравейте!

Казвам се Сергей Антонов и съм професионален фотограф. Завършил съм художествена фотография във Варшава. С фотография се занимавам повече от 15 години. Работил съм като фотолаборант и фоторепортер. Бях репортер във вестниците „7дни спорт“, „Тема спорт“, „Пари“ и др. В момента съм на свободна практика, като сътруднича на сайтовете www.offnews.bg,  www.transmedia.bg и агенция Булфото.

Имам 4 самостоятелни изложби в България и една в Испания. Участвал съм и в много общи изложби и имам награди от тях и други фотоконкурси.

С времето, докато минавах през почти всички жанрове на фотографията, разбрах, че умея да разказвам чрез снимките си за хората около мен, за техните емоции, преживявания, истории… Обичам да снимам ненатрапчиво, без да режисирам обстановката. В моите снимки се старая да усетя и отразя истински стойностните моменти. Харесват ми репортажната, семейната, детската и портретната фотография.

Надявам се да се забавлявате в моя сайт!

Добре дошли в моята страница за фотография. Ще се радвам да я разгледате и да ви е забавно със снимките ми и ако Ви е нужен фотограф, да се свържете с мен.